Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Survivor στο Άλσος Γαλατσίου. Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης διεκδικούν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για τελευταία φορά. Οι αναμνήσεις από την πορεία των δυο φιναλίστ στο reality επιβίωσης πολλές και τόσο ο Στάθης Σχίζας όσο και ο Άρης Σοϊλέδης μοιράστηκαν με τον παρουσιαστή τις δύσκολες στιγμές τους στο Survivor.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έδινε πάσα για να προβάλλονται τα αφιερωματικά βίντεο τα οποία έχει ετοιμάσει η παραγωγή ενώ σε ένα από αυτά τα βίντεο πρωταγωνιστής ήταν εκείνος και όχι κάποιος παίκτης του Survivor.

Σε αυτό το βίντεο, ο Γιώργος Λιανός, κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου έστησε επική φάρσα στους παίκτες του Survivor, κάτι το οποίο όμως δεν έδειξαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες.

Τι συνέβη όμως;

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως έχει να τους κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση και σύμφωνα με αυτή, αν και βρισκόντουσαν τότε στην τελική ευθεία, η παραγωγή του Survivor, έπειτα από ψηφοοφορία, αποφάσισε να μπουν ξανά στο παιχνίδι, τρεις παλιοί παίκτες. Οι τρεις αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Οι παίκτες «πάγωσαν» στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης και ο Γιώργος Λιανός έβαλε τα γέλια. Τότε, οι παίκτες του Survivor κατάλαβαν πως ο παρουσιαστής τους είχε στήσει φάρσα και όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους γελώντας.