Η Ζήνα Κουτσελίνη εισέβαλλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και έκανε το «Καλό μεσημεράκι» άνω – κάτω. Με ανεβασμένη διάθεση και τρελό κέφι, η δημοσιογράφος σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και τη μεταγραφολογία η οποία έχει «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα σχετικά με δημοσιογράφους και παρουσιαστές. Ποιοι φεύγουν; Ποιοι μένουν; Η έμπειρη δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη είχε τα σχόλια και τα είπε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Τι είχε να πει η Ζήνα Κουτσελίνη για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά αλλά και αυτό του Γιώργου Λιάγκα; Θα χωριστούν οι παρουσιαστές του «Πρωινού» ή θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν;

«Το πιο πιθανό εμείς οι δύο να κάνουμε ντουέτο παρά αυτοί οι δύο. Αυτό δεν υπάρχει. Το υπογράφω. Θεωρώ ότι ο Γιώργος και Φαίη τέλος. Είναι γεγονός, του χρόνου θα σου έρθει καλεσμένη μόνη της η Φαίη. Πρωινή ώρα. Δεν είναι κακή ώρα στις 9-12. Πιάνει λίγο Λιάγκα, πιάνει λίγο Σταματίνα, πιάνει λίγο Καινούργιου. Είναι ξεκάθαρη η Φαίη, δεν μπορεί άλλο να κάνει τη Ζήνα! Λέω ότι, στην κρατική δεν θα πάει, στο Mega ερωτηματικό, στον Ant1 φεύγει, στο Open μπααα, ο κ. Γιάννης δεν είναι για τη Φαίη. Alpha δεν γίνεται είναι η Katken, πρόσεχε τι λες. Μπορεί να μας έρθει στο Star. Κι εγώ ακούω» είπε με νόημα.

«Με τα ψέματα γίνονται εκπομπές» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζήνα Κουτσελίνη του τόνισε πως: «ή την ανακατέψαμε την τράπουλα ή όχι».

Ζήνα Κουτσελίνη: Έδωσε δίκιο στην Κατερίνα Καινούργιου

Και ενώ η ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» συνεχιζόταν, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου η οποία ακούστηκε να κάνει παράπονα στους συνεργάτες της και να λέει «παιδιά, δεν με αφήνετε να κάνω τη δουλειά μου, αν δεν με εμπιστεύεστε δεν μπορώ. Σας παρακαλώ».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ακούγοντας τα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε πως «έχει δίκιο» ενώ λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε ότι: «Θεωρώ, ότι όταν είναι να πεις αυτό που θες να πεις, είσαι η κεντρική παρουσιάστρια, πρέπει να το πεις. Άντε τώρα, να έμπαινε εδώ, το κορίτσι αυτό που φοράει τα διάφορα, η Βάνια, να σε διέκοπτε. Δεν γίνεται όμως».