Το «Night Out» βγήκε ξανά στους δρόμους το βράδυ της Πέμπτης (26/5) και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε στο λεωφορείο της εκπομπής τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Η πρώτη πρόκληση που περίμενε τον αγαπημένο ηθοποιό από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», εκεί όπου υποδύεται τον Αλέξη, ήταν να απαντήσει στις ερωτήσεις της αδιάκριτης «ανάκρισης».

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι το πείσμα του, δεν ήταν ο ωραίος του σχολείου αλλά άρεσε στις ωραίες. Ένα αρνητικό του χαρακτήρα του είναι ότι χάνει κάποιες φορές την υπομονή του.

Το πιο ακραίο μήνυμα που έλαβε στο Instagram είναι όταν κάποια του έστειλε να γίνει η Μυρτάλη του. Έχει κάνει τηλεφωνικό σεξ, ενώ αν έπρεπε να επιλέξει μία από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη «Γη της ελιάς» για να βγει ραντεβού, εκείνος δεν απάντησε.

Κοιτάζει τα μάτια σε μία γυναίκα, η μεγαλύτερή του σχέση είναι δύο χρόνια και έχει απορρίψει περισσότερες φορές από ότι το αντίθετο. Έχει κλάψει για έναν έρωτα, ενώ δεν απάντησε στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος.

Στην επόμενη στάση του «Night Out», ο καλεσμένος απογειώθηκε με ένα αεροσκάφος Cessna 172 για μια πτήση με εντυπωσιακούς ελιγμούς. Η ψυχραιμία του Αλέξανδρου Σκουρλέτη… δοκιμάστηκε στον αέρα.

Όταν επέστρεψε στο έδαφος, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δοκίμασε τα όριά του σε μια πίστα ράλι. Παραδόθηκε στους κανόνες της ασφάλτου και η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη!

Οι δοκιμασίες συνεχίστηκαν με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» που κατέληξε σε μια απολαυστική φάρσα στη Λυδία Κονιόρδου, η οποία υποδύεται την μητέρα του Μαργαρίτα στη σειρά.

Η συνθήκη ήταν η εξής: Θα της έλεγε ότι εντόπισε κάποια λάθη στον τρόπο που παίζει αυτή και σκέφτεται μήπως χρειαστεί να τα συζητάνε πριν το γύρισμα για να τη συμβουλεύει. Θα έπρεπε να είναι πειστικός και η ένταση της φωνής του σε υψηλά επίπεδα.

Ο ηθοποιός πήρε τηλέφωνο τη Λυδία Κονιόρδου που βρισκόταν στο γύρισμα και της ανέφερε ότι στη σκηνή που τους παράτησε ο Θεοδόσης (ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του στο σίριαλ) και εκείνη το συνειδητοποίησε ότι έφυγε, νομίζει ότι ήταν λίγο υπεροβολική και σκέφτηκε αν θέλει κάπως να τη βοηθούσε, να συζητούσαν πάνω σε αυτό.

Η μεγάλη ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου του απάντησε: «Α, ναι βέβαια, εντάξει να το συζητήσουμε. Θες να τα πούμε το βραδάκι;» αφήνοντας τον νεαρό ηθοποιό και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη «άφωνους» με τον τρόπο που αντιμετώπισε τις… παρατηρήσεις και το… θράσος ενός νέου συναδέλφου της. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης επέμεινε, μήπως και «πάρει» μια άλλη αντιμετώπιση λέγοντάς της ότι υπάρχει μια καινούργια μέθοδος που έχει διδαχτεί ο ίδιος και λέγεται μέθοδος Κουντούρη και νομίζει ότι θα την βοηθήσει πολύ στον τρόπο παιξίματός της.

«Οκ, εντάξει έγινε» ήταν η εκ νέου δεκτική απάντηση της Λυδίας Κονιόρδου, η οποία όταν ο παρουσιαστής επενέβη για να της εξηγήσει ποιος είναι και πως της έκαναν φάρσα, εκείνη συνέχισε να τους εκπλήσσει θετικά με τις απαντήσεις της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να πάει καλά η εκπομπή. Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι» με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να της φωνάζει: «Συγνώμη Λυδία, είσαι η καλύτερη».

Το «Night Out» ολοκληρώθηκε με μια ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέμεινε στην ερώτηση για το με ποια από τη «Γη της ελιάς» θα έκανε σχέση και απάντησε ως «Αλέξης», ότι αυτή θα ήταν η Μυρτάλη. «Με την Αφροδίτη έχουμε έρθει πιο κοντά, γιατί πιο πολλές σκηνές έχω μαζί της» πρόσθεσε. Νωρίτερα, όμως, χωρίς να θέλει να αποκαλυφθεί περισσότερο δήλωσε ότι στη ζωή του είναι μάλλον στη φάση του «ενθουσιασμένος». Οι φήμες θέλουν τον ίδιο και την συμπρωταγωνίστριά του Αφροδίτη Λιάντου που υποδύεται την «Μυρτάλη» να είναι το νέο καυτό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Στην συνέντευξη επίσης, ο νεαρός ηθοποιός τόνισε πως μετά τη σειρά δέχεται μηνύματα από άτομα που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς στο σίριαλ ο Αλέξης είναι διπολικός όπως και ο πατέρας του Θεοδόσης, με τη Μυρτάλη να είναι η εμμονή του και την εγκατάλειψη του πατέρα του να τον οδηγεί στην απόφαση να σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή.