Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Μαρία Κίτσου το μεσημέρι της Παρασκευής (20/05) και όπως ήταν φυσικό οι «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες οδεύουν προς το μεγάλο φινάλε τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

«Την Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», είπε η Μαρία Κίτσου η οποία υποδύεται την «Ελένη Σταμίρη».

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» όμως η Μαρία Κίτσου τόνισε πως δεν το ξέρει.

«Σε πληροφορώ πως δεν το ξέρω το φινάλε. Αν το ήξερα δεν θα το έλεγα αλλά θα άφηνα υπονοούμενα. Τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου» είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

Μιλώντας στα γυρίσματα που έκαναν στην φυλακή για τις Άγριες Μέλισσες, όπου η «Λενιώ» βασανίστηκε από τον «Μάνο Βόσκαρη», η Μαρία Κίτσου ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε για τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος υποδυόταν τον «Μάνο Βόσκαρη», πως: «Εγώ μια φορά τον είδα και μου μίλησε με τη βαριά του τη φωνή, συμπαθέστατος και γλυκός ήταν, αλλά το σκεφτόμουν, αν τον άκουγα απέναντί μου να μου μιλάει έτσι, θα τον φοβόμουν, είναι όλο το ύφος και η φωνή που σε ψήνει».

Θα δούμε όμως τη Μαρία Κίτσου την επόμενη σεζόν σε νέο τηλεοπτικό σίριαλ μετά τις Άγριες Μέλισσες; «Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, αρκεί να με προκαλούσε ο ρόλος, να είχε ενδιαφέρον το σενάριο και οι συνεργάτες. Θα έκανα και κωμωδία», είπε η ηθοποιός.