Με ένα τρυφερό πλάνο ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας (16/5) στο Survivor.

Το όμορφο μοντέλο απολάμβανε την αγκαλιά του φαρμακοποιού και φυσικά η σχέση τους δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από τον Νο1 σχολιαστή του reality επιβίωσης, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο Κωνσταντίνος φόρεσε στο κεφάλι ένα δίχτυ, σαν πέπλο για γάμο και προανάγγειλε εκπομπή σχετικά με αυτό. Προηγουμένως και νιώθοντας περήφανος μετά από τις Κυριακάτικες νίκες του στράφηκε ξανά κατά του Τάκη Καραγκούνια που είχε υποτιμήσει τις ικανότητές του. «Άντε γεια Τάκη, άραξε την πέτσα σου, δεν σε βλέπω καν» του είπε μεταξύ άλλων.

Τι είπε τώρα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην νέα του «ψυχαγωγική εκπομπή», όπως την αποκαλεί, για τον Μαρτίκα και την Βρισηίδα;

«Ο γάμος του Σπύρου και της Βρισηίδας πραγματικά είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο.Τώρα το τι γεγονός είναι δεν ξέρω. Να χαρώ; Να στεναχωρηθώ; Να γελάσω; Το σίγουρο είναι ότι έχουν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω τον σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πάρα πολύ κέρδος. Πώς γίνεται να είστε 5 μήνες μαζί να μη μιλάει ο ένας στον άλλον, να λέτε τα τυπικά και ξαφνικά να είστε φουλ ερωτευμένοι. Όλη η παραλία γελάει με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ, όλοι τους κοροϊδεύει. Κάνω εμετό φίλε σου λέω. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά, πουλάνε ένα love story, εγώ ντυμένος στα μαύρα, γιατί είναι όλο λάθος. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν».

Acun Ilıcalı: Έτσι περιέγραψε τους Έλληνες παίκτες στην τουρκική ομάδα – Ο ποδοσφαιριστής που έφερε τα πάνω κάτω και ο Τάκης ο ηλικιωμένος

Λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα μίξη των ομάδων, οι Μπλε και οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/5) στο στίβο μάχης, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες, με εκείνους του τουρκικού ALL STAR SURVIVOR!

Ο Acun Ilicali βρέθηκε στον στίβο μάχης, όμως πριν από αυτό, έδωσε μια ιδέα στους Τούρκους παίκτες τι θα αντιμετωπίσουν από την ελληνική πλευρά.

«Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Άρης, τον ξέρετε; Ο ποδοσφαιριστής έφερε τα πάνω κάτω. Ο Άρης μαζί με τον Ρωσο-Έλληνα φίλο του παραβιάσανε τον κανόνα της επικοινωνίας και τους επιβλήθηκε μια σοβαρή ποινή. Υπάρχει και ένας άλλος παίκτης που συνέχεια τσακώνονται με τον Άρη, ο Τάκης. Είναι ηλικιωμένος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ένταση που υπάρχει. Μια μέρα πήγα στο συμβούλιο του νησιού, εκεί ο Τάκης βγήκε έξω και αυτό ήταν το πιο αστείο. Και ξεκίνησε να λέει για τους άλλους ότι παραβιάζουνε τους κανόνες. Ήταν σαν να είχε τρελαθεί. Συνέχιζε να λέει για τους άλλους παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Acun, με τους Τούρκους να μην πιστεύουν ότι υπάρχει άλλη ομάδα με περισσότερες εντάσεις από τις δικές τους.

Ο «θείος» Τάκης δεν πετυχαίνει νίκη για νίκη – «Κλάμα» με την ατάκα της Ayse!

Οι Μπλε και οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν και μας χάρισαν έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Ο Acun Ilicali κι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσαν ότι οι νικητές θα απολαύσουν ένα τεράστιο έπαθλο για το οποίο όλοι θα παλέψουν μέχρι τέλους: ένα πλούσιο δείπνο, ένα αξέχαστο θεματικό πάρτι, αλλά και διαμονή σε μία βίλα χολιγουντιανών… διαστάσεων!

Η γυναικεία ομάδα των μπλε πήρε την πρώτη νίκη, ενώ στους άντρες, ο Τάκης Καραγκούνιας αποδείχτηκε από τους πιο αδύναμους, καθώς δεν κατάφερε να πάρει νίκη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια γκρίνια, μόνος του στον πάγκο του.

Ωστόσο, πριν προλάβει να δημιουργήσει ένταση, η Ayse του είπε μια ατάκα που μάλλον «πόνεσε». «Θείε δεν υπάρχει πρόβλημα, χαλάρωσε», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που του απευθυνόταν, λέγοντάς τον θείο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έπεσε σε ακόμα μία γκάφα, καθώς μετά από λάθος του δεν πρόλαβε να τερματίσει τον αγώνα.

Αναβίωσε το Grease στον Άγιο Δομίνικο

Ένα μαγικό πάρτι γεμάτο χωρό και τραγούδι απόλαυσαν στο Survivor οι Έλληνες παίκτες της μπλε ομάδας και οι Τούρκοι παίκτες της μπλε ομάδας του τουρκικού All Star Survivor.

Το πάρτι ήταν θεματικό και αναβίωσε το θρυλικό μιούσικαλ Grease, με τους παίκτες να ντύνονται ανάλογα!

Η Σταυρούλα εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια της, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο. Την ίδια στιγμή, τα looks των Άρη Σοϊλέδη και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, έκλεψαν τις εντυπώσεις.