Αναστάτωση προκάλεσε στους θαυμαστές της σειράς Σασμός η ανάρτηση του σκηνοθέτη της, Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε πως παραιτείται μετά της καταγγελίες της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Τα ερωτήματα στο Twitter ήταν πολλά και ο Alpha απάντησε μέσω του λογαριασμού του.

«Η σειρά συνεχίζει κανονικά», τόνισε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου, το 2010 στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. «Έπρεπε αυτό να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα, δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί εγώ πέρασα από πολλά στάδια, θυμού, θλίψης, οργής, πένθους. Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε. Ήμουν 21, ήταν πολύ άγριο αυτό που συνέβη» είπε η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος απάντησε, μεταξύ άλλων: «Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του. Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι».

Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί,…

Posted by Kostas Kostopoulos on Wednesday, May 4, 2022