Από χθες, ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψαν στην παλιά ώρα προβολής τους, στις 15:00.  «Alcatrach, κυρίες και κύριοι! Μπράβο ρε παιδιά! Να λέμε και κάποιες αλήθειες, όσο καιρό ήμασταν 16:00 τέτοιο κέφι δεν είχαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

«Ωραίο ήταν το Πάσχα, έχω μείνει στη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν έμαθα τα νέα της αλλαγής της ώρας. Κάπως να τον… κλάψω τον συγχωρεμένο! Και θα δούμε, παιδιά. Ο σκοπός της καναλάρας είναι να μην αλλάζετε τη συχνότητα οποιαδήποτε στιγμή παίξει κάποιο πρόγραμμα, εσείς να είστε παρόντες» είπε στην συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής.

Στο σημερινό «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν την Ζήνα Κουτσελίνη να «μετακομίζει» από το Star Channel στον ΣΚΑΪ και εκστόμισε και μια… απειλή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε αν ο ίδιος θα είναι στην «καναλάρα» την επόμενη χρονιά, για ποια ζώνη θέλουν τη Ζήνα Κουτσελίνη και στη συνέχεια «απείλησε» όταν σε περίπτωση που δει τα γραφικά που ζητά εδώ και καιρό σε άλλες εκπομπές, εκείνος θα «πετάξει» γι’ άλλο σταθμό και συγκεκριμένα για το Star.