Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά μετά τα λεγόμενα του make up artist Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που συμμετέχει στο Survivor και επιμένει πως τρέχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο make up artist – παίκτης του ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι μόνο αν μπει η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι θα διορθωθεί η όλη κατάσταση.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη μέσω της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τη Μεγάλη Τετάρτη αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Τι απάντησε η Μαρία Αντωνά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει» είπε η Μαρία Αντωνά.

«Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει» επεσήμανε.