Μια εκπομπή-φωτιά, αυτή της Παρασκευής (18/3) για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ. Δεν ήταν μόνο το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος, ούτε μόνο το άλλο που την τάραξε και οι αποκαλύψεις που έκανε. Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε στην συνέχεια άλλο ένα στοιχείο για την υπόθεση της Πάτρας.

Μίλησε για συμπεριφορές ανθρώπων και έκανε αναφορά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήθελα να βρεθώ με τη μητέρα από κοντά, οι δικηγόροι τη συμβούλευσαν να μην γίνει αυτό. Μου έλεγε σε περιμένω. Σαν τον Μπάμπη.

Ήταν να πάω κάτω να κουβεντιάσουμε με τη μητέρα. Ήθελα να δω τον άνθρωπο, τη μάνα.

Οι εντολές των δικηγόρων ήταν “όχι, από το τηλέφωνο κι αγαπημένοι”. Θα είχα σχηματίσει μια εικόνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκαριστική μαρτυρία αξιωματικού για τη Ρούλα: «Έλεγε ότι έχει καρκίνο και θέλει την αγάπη του για όση ζωή της απομένει»

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε επίσης στο «Φως στο Τούνελ» για το θρίλερ της Πάτρας.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και επικοινώνησε με την εκπομπή, κατήγγειλε ακραίες συμπεριφορές της μητέρας στην προηγούμενη σχέση της.

«Τα όσα συνέβησαν τότε, είναι βγαλμένα από ταινία. Πριν τον τωρινό της σύζυγο είχε γνωρίσει τον γιο συγγενή μου, που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο. Θα ήταν 20-21 χρόνων. Εκείνος διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού κάποιο μέλος της οικογένειάς του νοσούσε σοβαρά από καρκίνο. Για να είναι μαζί του η γυναίκα αυτή, έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι βαριά άρρωστη. Έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει καρκίνο και θέλει τη στοργή και την αγάπη του για όση ζωή της απομένει. Μετά ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ύστερα είπε ότι αν την αφήσει θα αυτοκτονήσει. Έχει μεγάλη πειθώ. Μετά συνέβη κάτι πολύ σοβαρό και αντιληφθήκαμε ότι δεν έπασχε από την αρρώστια που έλεγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δοξάζω το Θεό που ο δικός μας τελείωσε άμεσα μαζί της γιατί θα είχε μπλέξει πολύ άσχημα. Είμαστε στη διάθεση των Αρχών αν μας ζητήσουν να καταθέσουμε όλες τις λεπτομέρειες, που πιστέψτε με, προκαλούν ανατριχίλα» πρόσθεσε.

Το ελληνικό Twitter τώρα με το hashtag της εκπομπής «Φως στο τούνελ» τρένταρε και παγκοσμίως στην πέμπτη θέση, με τα tweets να είναι χιλιάδες μετά την αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη ότι υπάρχουν ευρήματα και ότι ένα από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του.

Οι χρήστες έστησαν λαϊκό δικαστήριο για τη μητέρα των παιδιών και παράλληλα επαινούσαν τη δημοσιογράφο.