Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο συνεχίζεται η εβδομάδα για τη σειρά του Alpha «Σασμός». Απόψε στις 21:00 ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία και η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει. Με ήρεμο και ατάραχο στυλ, δίχως να της αφήσει κανένα περιθώριο της λέει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.

Παράλληλα ο Τάσος ενημερώνει τη Στέλλα για την απόφασή του ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της.

Ο Γεράσιμος παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα και γνωρίζει τον Αντώνη.

Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται. Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά.

Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους…

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.