Τον Σάκη Αρσενίου αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να θέσει εκτός Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/2) την απόφαση και έθεσε τον τραγουδιστή εκτός ριάλιτι πριν καλά καλά συνηθίσει στο παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι η πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει. Είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού, εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω κανονικά στα τραγούδια μας και στην οικογένειά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

«Δεν έχω να πω κάτι, είμαι πολύ πληγωμένος» είπε ο φίλος του, Άρης Σοϊλέδης.

Έτσι το κοινό επέλεξε να κρατήσει μέσα τις παλιές, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή.

Έξω όμως έπεσε και ο Αντρέας που δήλωσε ότι θα φύγει η Μυριέλλα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή ρίχνει επική χυλόπιτα στον Γιώργο Κατσαούνη

Αποφασισμένος να «στριμώξει» τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor για το ειδύλλιο που δεν ευοδώθηκε.

Στο συμβούλιο του νησιού ο ίδιος ανέφερε όσα είχαν συζητήσει, με τη Μυριέλλα Κουρεντή να αντικρούει τα λεγόμενά του. «Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίσω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο.»

Η Μυριέλλα δεν το άφησε να πέσει κάτω κι είπε: «Μάθε να τρως μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου» ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα, Μάλιστα σημείωσε πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως τής μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.