Οι υποψίες για το παρελθόν της Άννας και οι εντάσεις ανάμεσα στους ήρωες κορυφώνουν την αγωνία και το μυστήριο στη συναρπαστική σειρά του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα». Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα» είδαμε πως: Ο Χρήστος βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να διασταυρώσει το ενδεχόμενο η Άννα να ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε. Η Ναταλία αρνείται να του το επιβεβαιώσει, προσπαθώντας να συγκαλύψει και δικά της μυστικά. 

Η Σμαρώ συλλαμβάνει τον Νίκο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα κομμένα φρένα του αμαξιού του Χρήστου. Η πράξη του Νίκου προκαλεί τεράστια ρήξη ανάμεσα στον Σάββα και την Όλγα. Στο εργοστάσιο, ο Ηρακλής και η Ξένια ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 8, απόψε Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 22.40:

Σκοτεινή Θάλασσα

Τίτλος επεισοδίου: «Γονίδια»: Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία όταν η Σμαρώ τού αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης εραστή. Η αναζήτηση του πιθανού τρίτου προσώπου τούς οδηγεί στα χνάρια ενός πρώην συναδέλφου τους στο εργαστήριο. Η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τους εργάτες στο εργοστάσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις της Ξένιας και του Ηρακλή. Η κρυφή σχέση της Ροδιάς και του Κωστή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς αποκαλύπτονται νέα μυστικά σχετικά με την Άννα.