Μετά το τροχαίο και τη νοσηλεία του Χρήστου, που έφεραν μυστικά στην επιφάνεια και νέες ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στη συναρπαστική σειρά του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα». Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σκοτεινή θάλασσα» είδαμε πως: Μετά το ατύχημα, ο Χρήστος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τον επισκέπτεται η Ξένια με τον Κωστή και τον πιέζει να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων. Ο Χρήστος εμμένει στην απόφασή του να κρατήσει το εργαστήριο και να μην πουλήσει την πατέντα του φαρμάκου. Στο μεταξύ, η Σμαρώ αναζητά τον ένοχο για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου.

Επισκέπτεται τον Χρήστο στο νοσοκομείο και εκεί επέρχεται η συμφιλίωση μεταξύ τους. Ο Χρήστος μοιράζεται την υποψία του ότι η Άννα ζει και κρύβεται από όλους. Ο Χρήστος δέχεται επίσης επίσκεψη από τη Ροδιά, η οποία του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την Άννα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 7, απόψε Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 22.40:

Τίτλος επεισοδίου: «Κρυφός έρωτας»: Ο Χρήστος βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να διασταυρώσει το ενδεχόμενο η Άννα να ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε. Η Ναταλία αρνείται να του το επιβεβαιώσει, προσπαθώντας να συγκαλύψει και δικά της μυστικά. Η Σμαρώ συλλαμβάνει τον Νίκο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα κομμένα φρένα του αμαξιού του Χρήστου. Η πράξη του Νίκου προκαλεί τεράστια ρήξη ανάμεσα στον Σάββα και την Όλγα. Στο εργοστάσιο, ο Ηρακλής και η Ξένια ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές.