Σε μια συγκλονιστική μάχη ρίχτηκαν στο Survivor του Σαββάτου οι Διάσημοι και οι Μαχητές για να μπορέσουν να εξοπλίσουν καλύτερα άμεσα την καλύβα τους. Μάλιστα, ο αγώνας έφτασε στο 9 – 9 για να δοθεί η τελική μάχη.

Σε αυτήν, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει η ομάδα των Διασήμων με αποτέλεσμα οι Μαχητές να πρέπει να περιμένουν δύο τουλάχιστον εβδομάδες για να έχουν βοήθεια στο κατάλυμα τους. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ωστόσο, ο Θανάσης Μπέλλος θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση που «πάγωσε» τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός του παίκτη για τον οποίο και οδηγήθηκε λίγο αργότερα στην κλινική. «Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου».

«Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος, είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις, νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω. Πραγματικά το λέω».

Αμέσως μετά από αυτή την ανακοίνωση, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως «αυτό που λες, Θανάση, είναι αρκετά σοβαρό και ελπίζω να το ξανασκεφτείς. Θα το συζητήσουμε σύντομα».