Και μπορεί το επεισόδιο της Τρίτης (20/12) στη «Φάρμα» να ξεκίνησε με ένταση ανάμεσα στους παίκτες, αποβολή παίκτριας γιατί παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά και ποινή στον αρχηγό της εβδομάδας καθώς ως τέτοιος έχει μερίδιο ευθύνης στις πράξεις όλων των… αγροτών, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Το κλίμα και στη «Φάρμα» έγινε γιορτινό ενόψει των Χριστουγέννων και οι παίκτες φάνηκε να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Από τώρα μάλιστα άρχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα με πρωτομάστορες τον Κουτσαβάκη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Έτσι με συνοδεία το μπαγλαμαδάκι οι δυο τους άρχισαν να ανεβάζουν τη διάθεση όλων.

Λίγο αργότερα τα ατελείωτα παιχνιδια ανάμεσα σε Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα, Βασίλη Λέντζου και Γρηγόρη Αναστασιάδη κορυφώθηκαν με τις αδιανόητες τσιρίδες της πρώτης όταν ο Βασίλης της πέταξε μία… βρωμούσα πάνω της!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι τουιτεράδες απόψε με την ανακοίνωση της Αγγελική Ηλιάδη στη «Φάρμα» ότι δηλαδή ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την πολιτική κι ότι έχει βλέψεις να δει τον εαυτό της κάποτε μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σήκωσε το χέρι της όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε ποιοι άλλοι πλην της Μαίρης Μηλιαρέση έχουν όνειρα για πολιτική καριέρα και εξήγησε πως αν και δεν είναι ένα άμεσο πλάνο της στο μέλλον είναι κάτι που θα επιδιώξει.

«Αλήθεια, κάποια στιγμή με βλέπω μέσα στη Βουλή. Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και στηρίζω νέους ανθρώπους που έχουν μία διαφορετική φωνή μέσα στην πολιτική».

«Θα ήθελα να πάρω το υπουργείο Παιδείας» απάντησε σε απορία του Σάκη για το ποιο υπουργείο την ενδιαφέρει.

«Αν ήταν κατειλημμένο; Άλλο;» συνέχισε εκείνος και πήρε απάντηση και πάλι: «Περιβάλλοντος».

Ποια συμβουλή της έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;

Το Twitter «οργίασε»