Newsroom

Στο πλατό του «The 2Night Show» προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/12) ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά και θεατρικός παραγωγός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» μοιράστηκε γεγονότα και σκέψεις που σημάδεψαν τη ζωή του.

Επίσης, μίλησε για τη φιλία με τη Θάλεια Ματίκα, που μετατράπηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τον γάμο τους, την πατρότητα, τα επαγγελματικά ρίσκα στις θεατρικές παραγωγές, την έπαρση στα πρώτα του βήματα και την ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε:

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι» ανέφερε και αποκάλυψε ότι σε εκείνο το ραντεβού, το πρώτο, είχε πάρει όλα τα DVD από το video club γιατί δεν ήξερε τι ταινίες της άρεσαν.

«Ενώ υπήρχε η ερωτική διάθεση, δεν έπεσε ούτε φιλί στο πρώτο μας ραντεβού. Σκέφτηκα ότι “εδώ είμαι”. Το εκτίμησε. Δεν έγινε επίσης γιατί είχαμε πιει κιόλας», δήλωσε ο ηθοποιός.

Για τις θεατρικές παραγωγές και τις αποτυχίες τόνισε:«Μου έχει τύχει να μην πηγαίνει καλά μια θεατρική παραγωγή και να δανειστώ χρήματα από φίλους για να καλύψω τα έξοδα. Έχω πέσει, έχω ξανασηκωθεί και θα συμβεί πάλι αυτό. Είχα αποφασίσει να μην ξανακάνω θεατρική παράσταση, με είχε “απειλήσει” με διαζύγιο και χαριτολογώντας η Θάλεια να μην το ξανακάνω. Με πήρε όμως ο Στέφανος Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο “Άλφα”. Τρικούβερτος καβγάς με τη Θάλεια, που βέβαια το είδε θετικά αλλά είχε την ανασφάλεια και έτσι μπήκα στη διαδικασία ξανά».

Σοφία Βογιατζάκη η… αιτία

Για τον άνθρωπο που τον επηρέασε στο να γίνει ηθοποιός: «Η Σοφία Βογιατζάκη με έκανε ηθοποιό. Δεν είχα ποτέ αυτή τη σκέψη. Πήγαινα στη θεατρική ομάδα του σχολείο για να χάσω μάθημα. Με τη Σοφία είμαστε οικογενειακοί φίλοι και μου λέει “είσαι ηλίθιος; δεν θα γίνεις ηθοποιός;”. Εγώ σκεφτόμουν τη δημοσιογραφία ή τη γαλλική φιλολογία. Έδωσα εξετάσεις και της είπα ότι με έπαρση ότι αν δεν περάσω στη δραματική του Εθνικού δεν θα πάω. Στο ξεκίνημα είχα έπαρση που αν με έβλεπα τώρα θα με πλάκωνα στο ξύλο».

Για τον πώς απέβαλλε την έπαρση: «Έχασα τον πατέρα μου και άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν είμαι άτρωτος, μια ερωτική απογοήτευση, η έλευση των παιδιών μου, η οικονομική αποτυχία ήταν μερικά από τα πράγματα που με έκαναν να αποβάλλω την έπαρση. Η Θάλεια είναι η ζωντανή μου συνείδηση, αισθάνομαι τυχερός και σίγουρος γιατί νιώθω ότι θα είναι εκεί για εμένα, πάντα».

Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, «Θέλω να μου κρατάς το χέρι», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα και εξήγησε γιατί πρέπει να το δουν όσοι θέλουν να σώσουν τον γάμο τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.