Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διάσημος σεφ μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τα ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε: «Είμαι από το 2009 κάθε χρόνο στην τηλεόραση και φέτος θα είμαι, αλλά θέλει λίγο υπομονή. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά η μαγειρική αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει λίγο μπουκώσει» δήλωσε και αναφορικά στα δικά του σχέδια αποκάλυψε:

«Θα δείτε από μένα κάτι αντίστοιχο με την εκπομπή «Γειτονιές στο πιάτο». Θα είμαι σε ένα κανάλι που αγαπώ και ήθελα πάντα να είμαι, αλλά δεν μπορώ εγώ να το ανακοινώσω. Όχι, δεν θα είμαι στον ΑΝΤ1» υπογράμμισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τα ριάλιτι και το… αντίο στο «Master Chef»

Για τα ριάλιτι μαγειρικής τόνισε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος το timing για τα ριάλιτι. Έχουνε βγει καταπληκτικά σίριαλ στην τηλεόραση και ο κόσμος δείχνει ότι προτιμάει τα σίριαλ από τα ριάλιτι γενικώς» δήλωσε και σε ερώτηση για τους τρεις κριτές του «Master Chef», οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσίευμα του καλοκαιριού δέχτηκαν μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση, για να… μετακομίσουν σε άλλο κανάλι αλλά αρνήθηκαν είπε:

«Δεν είναι πάντα εύκολο όταν είσαι σε ένα κανάλι για πολλά χρόνια και το κανάλι αυτό σε έχει αναδείξει να φύγεις. Υπάρχουν κι άλλοι δεσμοί. Επίσης εμείς γενικώς οι μάγειρες είμαστε πιστοί στον εργασιακό χώρο». Πάντως για τον ίδιο ήταν εύκολο να μην συνεχίσει στο συγκεκριμένοι πρότζεκτ

«Δεν ήταν δύσκολο να πω δεν θα συνεχίσω με το «MasterChef». Έβλεπα ότι είχε αλλάξει πολύ το συγκεκριμένο κόνσεπτ και έβλεπα ότι δεν ήταν αυτό που είχα συνηθίσει και μπορούσα να κάνω εγώ. Δεν θα μπορούσα να δώσω τσαχπινιές γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μου ήταν πολύ δύσκολο να κατακρίνω τα παιδιά του «MasterChef», το οποίο ετοίμαζαν ένα πιάτο και εμείς το δοκιμάζαμε ώρες αργότερα» είπε χαρακτηριστικά για την αποχώρηση του από το ριάλιτι και πρόσθεσε: «Αυτό που μου είχαν πει ότι ήθελαν ήταν ότι πρέπει το παιχνίδι να γίνει λίγο πιο σκληρό».

To… καρφί στον Πετρετζίκη

Τέλος για τον Άκη Πετρετζίκη δήλωσε: «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθε κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει» απάντησε στην ερώτηση για το ότι ο συνάδελφός του παρότι απέφευγε τη δημοσιότητα τελικώς ο γάμος του κοινοποιήθηκε στα social media του.