Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Μία σεξουαλική εμπειρία μεταξύ τριών (ή και παραπάνω) ανθρώπων, με οποιαδήποτε σύνθεση, είναι μία φαντασίωση που έχουν πάρα πολλοί εκεί έξω. Και δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε.

Αυτό, πάνω κάτω, είναι και το επιχείρημα του νέου πικάντικου προγράμματος του βρετανικού καναλιού Channel 4, το οποίο λέγεται «Το πρώτο μου τρίο» ( My First Threesome ) και μεταφέρει τις εμπειρίες 5 ανθρώπων της διπλανής πόρτας, στο σεξ με πολλαπλούς ταυτόχρονους παρτενέρ. Άντρες και γυναίκες. Μάλιστα από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το πρόγραμμα που «θα μάθει στον κόσμο πώς θα κάνει ένα τρίο».

Η Λόρα, υπάλληλος ρεσεψιόν, ανέφερε με ευχαρίστηση ότι έκανε το πρώτο της τρίο στην τηλεόραση και δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο. Το επεισόδιο της εκπομπής με τη Λόρα θα παίξει απόψε το βράδυ και θα μάθει πώς είναι πραγματικά το ομαδικό σεξ.

Η συμμετέχουσα στο ριάλιτι είπε ότι ένιωθε «εντελώς απελευθερωμένη» καθώς έκανε σεξ στην οθόνη.

«Το πιο πικάντικο show που θα έχει παίξει στη βρετανική τηλεόραση»

Ονομάστηκε η πιο πικάντικη εκπομπή που έγινε ποτέ από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και πρόκειται να καθοδηγήσει τους ανθρώπους για το πώς να κάνουν τρίο και να προσδώσουν μια σπιρτάδα στην κατά τα άλλα βαρετή σεξουαλική ζωή τους.

Η Λάουρα, η οποία είπε στις κάμερες ότι απόλαυσε μια νύχτα με έναν άντρα και μια γυναίκα καθώς είπε ότι «δεν θα ήξερε τι να κάνει» με δύο άντρες.

«Θα είναι μια απόλυτη εμπειρία σεξ» συνέχισε. «Και γιατί όχι, άλλωστε όταν δεν είχα καθόλου δράση εδώ και ένα χρόνο».

Η Λόρα πρόσθεσε ότι είχε πάει σε ένα πάρτι σεξ χρόνια πριν, το οποίο ένιωθε ότι αποτέλεσε «την αρχή ενός νέου εγώ».

Τα πόδια τριών ανθρώπων στο κρεβάτι

«Το να έχω ένα τρίο θα με απελευθερώσει ακόμη περισσότερο», είπε πριν από την εμπειρία. «Πρέπει να δοκιμάσεις τα πάντα μια φορά».

Διευκρίνισε: «Δύο άντρες θα ήταν πάρα πολλοί, δεν ξέρω πού θα πήγαιναν όλα. Αλλά ποτέ δεν είχα σεξουαλική εμπειρία με μια γυναίκα».

Η Λόρα όμως μίλησε και για τα πράγματα που την προβληματίζουν όσον αφορά την εμπειρία: «Είμαι πολύ νευρική για κάτι που θα συμβεί και δεν θα μου αρέσει. Κάτι που θα με προκαλέσει.

«Υπήρχε μια περίπτωση όπου κάποιος μου τράβηξε τα μαλλιά σε σημείο που θα έβγαινε από το κεφάλι μου. Τους είπα να σταματήσουν και δεν με άκουσαν. Μιλήστε για τα θέλω σας και βάλτε όρια».

Η Λόρα δεν εμφανίστηκε παρά ώρες αργότερα, όταν ανέφερε πίσω στις κάμερες για την εμπειρία του πρώτου της τρίο σε ένα σεξ πάρτυ: «Τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω σου, μπορείς να καταλήξεις με οποιονδήποτε σε εκείνο το δωμάτιο. Μόλις κάποιος ξεκινήσει, όλοι ακολουθούν το παράδειγμα. Οι άνθρωποι έκαναν σεξ παντού»

«Είχα την πρώτη μου τριάδα, ήταν καταπληκτικό», πρόσθεσε η Λόρα. «Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε μέχρι που ήμουν πραγματικά σε αυτό.

«Κατέληξα να είμαι με τον φίλο μου και μια γυναίκα που είναι μέρος ενός ζευγαριού. Το πρώτο μου τρίο ήταν πραγματικά σπουδαίο στη ζωή μου. Ξεπέρασε τη φαντασία μου μόνο λόγω του πόσο αυθόρμητη ήμουν».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο όπου 100 άτομα ρωτήθηκαν αν συμμετείχαν σε τρίο με τις απαντήσεις τους να ξαφνιάζουν.