Στον τάκο βγήκε ο Σάκης Κατσούλης έπειτα από τη ψήφο που του έδωσε ο Γιώργος Κόρομι. Ο δυνατός παίκτης του Survivor, το περίμενε πως θα βρισκόταν υποψήφιος προς αποχώρηση από την στιγμή που δεν κατάφερε ούτε εκείνος αλλά ούτε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κερδίσουν την ασυλία.

Την επόμενη μέρα του συμβουλίου του νησιού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξύπνησε στεναχωρημένη με αυτήν την εξέλιξη και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τον πρώην σύντροφό της και νυν συμπαίκτη της στο Survivor, Σάκη.

«Καρδούλα μου, στεναχωρήθηκα χθες αλλά σήμερα ξύπνησα με άλλη διάθεση. Με το που ανακοίνωσε το όνομα σου, δεν ξέρω, με έπιασε μια μελαγχολία» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Βασικά σε ψήφισε για να προστατεύσει εμένα που είμαι γυναίκα, που είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί και όλα αυτά που είπε. Σίγουρα, όμως, επειδή εσύ είσαι και ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα! Δηλαδή δεν μπορώ να το πιστέψω… Το είχε πει, ρε Σάκη μου, κιόλας και στο παρελθόν ότι θα ψηφίζει στρατηγικά αν και χθες λέει ότι δεν ψήφισε στρατηγικά… Και θα ψήφιζε εσένα γιατί είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ πέρα και θα άνοιγε ο δρόμος του σε περίπτωση που φύγεις» πρόσθεσε στην συνέχεια η παίκτρια.