Μετά την ένταση που επικράτησε πριν λίγες μέρες στο πλατό του «Love it» με τον James Καφετζή, ήρθε η συνέχεια από τον σημερινό καλεσμένο Νίκο Μπάρτζη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης διαμαρτυρήθηκε έντονα τους συντελεστές της εκπομπής, με αφορμή τα όσα έλεγαν όσο εκείνος ήταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο. Όταν ο δημοσιογράφος διαφώνησε, ο πρώην παίκτης έβαλε on air ηχητικό απόσπασμα στο κινητό του με όσα είχε πει για εκείνον στο Love it.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων.

Το λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου λέγοντας: «Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως.

Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.