Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 5 και έχουν βάλει τη φαντασία τους να δουλεύει ώστε να παρουσιάσουν στους κριτές δημιουργικά πιάτα με βασικό υλικό την πατάτα.

Στο τέλος της βραδιάς ένας από τους δυο θα δει την πόρτα της εξόδου και ο άλλος θα ανέβει στον εξώστη να κάνει παρέα στην Μαργαρίτα Νικολαΐδη και να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5.

Οι δυο φιναλίστ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και οι κατσαρόλες… πήραν φωτιά ενώ ο Διονύσης με ανεβασμένη διάθεση τραγουδούσε: «Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουν γίνει ροζ», ένα τραγούδι που όπως είπε είναι ένα από τα αγαπημένα του.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, από τον εξώστη παρακολουθεί τους παίκτες και λίγη ώρα αργότερα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής αναφερόμενη στην εκρηκτική σχέση των συμπαικτών της.

«Η… ιστορία του Διονύση και της Μαρίνας έχει περάσει από πολλά κύματα. Στην αρχή ήταν κολλητάρια, ομάδα «φωτιά» και μετά αντίπαλοι – εχθροί. Δεν ξέρω τι είχαν πάθει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είχαν τσακωθεί. Τώρα που έχουμε μείνει τρεις μέσα στο σπίτι μιλήσαμε και νομίζω ότι τα παιδιά τα βρήκανε. Περνάμε ωραία οι τρεις μας», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.