Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: ΟΒλάσης προσπαθεί να λύσει το αίνιγμα του σπιτιού της Φαίης και ζητά τη βοήθεια των φίλων του για να φυλάξουν βάρδιες όλη τη νύχτα παρακολουθώντας το.

Ο Αχιλλέας περνά ένα όμορφο πρωινό με τη Ρενάτα και φροντίζει να το μάθει ο Μάρκος, ο οποίος εξοργίζεται και ζητά από την Κέντρα να καταστρέψουν τον Αχιλλέα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Φώτης συγκρούεται με την Κέντρα εξαιτίας της Βάνας, ενώ η Σύλβια και ο Ζούβας προσπαθούν να πείσουν τον ταξίαρχο ότι ο Μάκης είναι ένας ευαίσθητος ποιητής!

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στον Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η άφιξη του Δαμιανού στο σπίτι της Φαίης θα φέρει τα πάνω κάτω μπερδεύοντας τον Βλάση ακόμα περισσότερο, αφού δεν ξέρει πια τι να πιστέψει.

Ο Θοδωρής θα αποκαλύψει στον Λεωνίδα την υποψία του πως ο Βλάσης έχει αισθήματα για την Ισμήνη, την ώρα που ο Αχιλλέας θα κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει την υποψία του Μάρκου πως κοιμήθηκε με τη Ρενάτα. Τι θα κάνει ο Φώτης όταν ακούσει τυχαία την Κέντρα να συνωμοτεί με τη Λατάνια; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν δει ένα μήνυμα της Φαίης στο κινητό του Δαμιανού;