Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Θάλεια ζητά από τον Βλάση να την κρατήσει στην δουλειά γιατί δεν έχει που να πάει κι εκείνος δέχεται με τα χίλια ζόρια. Η Κέντρα φαίνεται να μην έχει πρόβλημα που αποκαλύφθηκε έτσι η σχέση τους, όμως ο Φώτης είναι απροετοίμαστος και προσπαθεί να το φέρει όλο αυτό στα μέτρα του.

Η Βάνα είναι σοκαρισμένη με το νέο, ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο Φώτης έπεσε θύμα της Κέντρας. Το δείπνο της Ρενάτα με τον Μάρκο μοιάζει με ραντεβού που όμως διακόπτεται από ένα μήνυμα της Φαίης και η Σύλβια με τον Ζούβα προσπαθούν να βρουν λύσεις για να γλιτώσει τον στρατό.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι τα χρήματα που του επέστρεψε η Φαίη είναι πλαστά και είναι έτοιμος να εκραγεί. Η Κέντρα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα τη σχέση της με τον Φώτη και του ζητά διαζύγιο. Κι ενώ ο Αχιλλέας νιώθει ασφαλής πίσω από το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, η Κέντρα εκμυστηρεύεται στον Μάρκο ότι περιμένει την λάθος κίνηση του Αχιλλέα για να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Η Ρενάτα προσεγγίζει τον Μάρκο για να μάθει πληροφορίες για το πού είναι η Φαίη, ενώ ο Βλάσης ζητά από τη Θάλεια να τον βοηθήσει να τιμωρηθούν όσοι τον εξαπάτησαν.