Στο χθεσινό επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Κέντρα για να ενισχύσει το σχέδιο της ετοιμάζει να δώσει προαγωγή στον Ατσαλάκη και να τον μεταφέρει στην έπαυλη για να είναι μαζί με τη Βάνα.

Η Ρενάτα εξηγεί στον Μάρκο ποιο είναι το σχέδιο της για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου και τον καθησυχάζει ότι δεν απειλούνται οι μετοχές του.

Ο Λεωνίδας ανησυχεί για το που έχει κρύψει ο Βλάσης τα εκατομμύρια, ενώ ο Αργύρης τους περιτριγυρίζει κρυφά για να μάθει το ίδιο. Ο Ζούβας και η Σύλβια το ρίχνουν στο πλέξιμο, την ώρα που ο Βλάσης ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τη Θάλεια. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Φαίη αποχαιρετάει τη Ρενάτα και το Μάρκο και ετοιμάζεται να εξαφανιστεί για πάντα. Ο Βλάσης νιώθει πιο προδομένος από ποτέ με τις αποκαλύψεις της Θάλειας για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, την ώρα που η Βάνα μαθαίνει πως ο Φώτης έχει προχωρήσει με κάποια άλλη και πικραίνεται. Θα αφήσει ο Μάρκος τη Φαίη να φύγει μόνη της με άγνωστο προορισμό; Θα καταφέρει ο Αργύρης να αιφνιδιάσει το Βλάση και να κλέψει τα λεφτά του έστω και την τελευταία στιγμή;