Αιχμηρός στα σχόλια του, για άλλη μια φορά ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση».

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε ένα μήνυμα στους συντελεστές της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου» για τα σχόλια που έκαναν για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, «House of Fame».

«Να στείλουν εξώδικο στους Κου Κου. Μόνο εμείς μιλάμε για τα παιδιά μας. Ντροπή σου Καραβάτου, ντροπή σου Κρατερέ» είπε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της «Χρυσής τηλεόρασης».

Ένα από τα επόμενα αποσπάσματα που προβλήθηκε ήταν αυτό της «Φάρμας» όπου ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε πιάσει… ψιλή κουβέντα με τα κατσίκια.

«Φταίω εγώ τώρα να πάω στο σπίτι και να πω τη Τζούτζουμπι Φρόσω;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ενότητα δεν θα μπορούσε να μην έχει… αφιέρωμα και στο Survivor και τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου για άλλη μια φορά πρωταγωνιστούσε ο Τριαντάφυλλος.

«Αυτό με τον τάκο το έχω βαρεθεί, θα’ ρθει και η μέρα που θα φύγει ο Τριαντάφυλλος. Τη δύναμη που του έχουν δώσει οι απ’ έξω υπάρχει μια πιθανότητα να του την πάρουν κάποια στιγμή. Αυτό ισχύει για όλους» ήταν το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά.