Το δεύτερο μέρος της πρώτης συνέντευξης που παραχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά στο «Love It» προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Η Χριστίνα Κεφαλά αναφέρθηκε στην σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, των δυο παικτών οι οποίοι διατηρούσαν σχέση πριν μπουν στο Survivor.

Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε: «Δεν ήξερα ότι ο Σάκης λέει ότι είμαστε φίλοι. Τον ξέρω χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και κάτι. Δηλαδή… Σάκη προειδοποίησε με τουλάχιστον να λέμε τα ίδια!  

Ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και έπρεπε να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα. Με τον Σάκη είχαμε ένα φλερτ για 1,5 μήνα, το οποίο όμως, δεν βγήκε πουθενά. Έτσι είναι οι σχέσεις. Κράτησα όντως φιλικές επαφές. Με τον Σάκη δεν μιλούσαμε το τελευταίο διάστημα. Τυχαία έμαθα ότι θα είναι και αυτός στο Survivor. Ξέρω από τον Σάκη ότι με τη Μαριαλένα είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα ότι χώρισαν Οκτώβριο. Με τον Σάκη πρόσφατα είχαμε αυτό το φλερτ, μετά τον Οκτώβριο. Ίσως και να με πείραξε που βγήκε και είπε ότι όλα τα κάνει για τη Μαριαλένα. Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να προσαρμοστώ μέσα στην καλύβα και στο παιχνίδι».

Στην συνέχεια η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είπε: «Δεν ήξερα και πώς θα το πάρει η Μαριαλένα, ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της ότι ο Σάκης είναι τώρα με την κοπέλα που ήταν στο My Style Rocks. Με τη Μαριαλένα τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε, δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο πρόσφατος ο χωρισμός τους. Εάν το ήξερα δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Σάκη. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ή θα καταλήξουν αδέρφια ή σε γάμο. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να με κάνουν. Κουμπάρα, παρανυφάκι… Έχουν έρθει όντως κοντά. Εάν με ρωτούσαν τι συμβαίνει, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Κοιμούνται μαζί, όλη τη μέρα αγκαλιάζονται και πονάει ο ένας για τον άλλον. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα, φαίνεται ότι είναι καψούρης. Δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, δεν μπορούν να είναι ζευγάρι γιατί η Μαριαλένα έχει σχέση έξω. Εκτός κι αν όταν βγει η Μαριαλένα έξω από το παιχνίδι δούμε ότι δεν υπάρχει σχέση».