Στο χθεσινό επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Η Φαίη σε μια έντονη συζήτηση με το Μάρκο που δεν καταλήγει πουθενά. Ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι στο υποθηκοφυλακείο δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της Θάλειας και ψάχνει να τρόπο να μάθει τι συμβαίνει. Η Σύλβια τιμωρεί το Ζούβα για το ψέμα που της έλεγε τόσο καιρό κι εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τη θέση του.

Η Ρενάτα έχει αγωνία για τις προσφορές της την ίδια στιγμή που η Κέντρα προάγει τον Φώτη σε διευθυντής καθαριότητας κτηρίου. Ο Ζαχαρίας γίνεται έξαλλος με την προαγωγή του φίλου του κι απαιτεί τα εργασιακά του δικαιώματα.

Ο Βλάσης ψάχνει απεγνωσμένα τη Θάλεια για εξηγήσεις κι ο Αργύρης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο σπίτι της Φαίης για να κλέψει τα εκατομμύρια του Βλάση. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Βλάσης προσπαθεί να μεταφέρει την αναίσθητη Θάλεια στην αυλή, την ώρα που ο Αργύρης καραδωκεί για να κλέψει τα λεφτά από τη Φαίη. Η Φαίη ετοιμάζεται να φύγει για Πήλιο παίρνοντας μαζί της τα εκατομμύρια του Βλάση.

Ο Ζαχαρίας είναι έξαλλος με την προαγωγή του Φώτη, ενώ η Κέντρα είναι έτοιμη να ζήσει το νέο της έρωτα πάση θυσία. Θα καταφέρει η Βάνα να ανακαλύψει ποιος άλλαξε κλειδαριά στο σπιτάκι της έπαυλης και γιατί; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν ο Βλάσης την αιφνιδιάσει φέρνοντας την αστυνομία στην πόρτα της;