Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην τακτική του Τριαντάφυλλου, στην παραγωγή του Survivor ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τα όσα ανέφερε κατά την αποχώρηση του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Τριαντάφυλλος που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Ο Κόρο έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς και πρόσθεσε: «Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει. Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Θα θέσω μια ερώτηση.  Είναι σοβαρό, όμως, εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο; Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτά».

Ο Γιώργος Κοψιδάς κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί δεν εκτονώνεται η ένταση με τον Τριαντάφυλλο. «Ο Τριαντάφυλλος τη συντηρεί με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Όταν αποχώρησα του έδωσαν ευκαιρία να πει μια συγγνώμη και μας κοιτούσε δέκα ανθρώπους στα μάτια και μας έλεγε ψέματα. Αυτό τους εξαγριώνει όλους» ανέφερε ο ηθοποιός και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό.

«Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους: εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό; Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, γιατί δεν είχα σκοπό να προσβάλλω το κοινό» είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.