Τα νέα δεδομένα τα οποία έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού φέρνουν πολλές φορές αναπάντεχες εξελίξεις και στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Οι συντελεστές των τηλεοπτικών παραγωγών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους, υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού πριν μπουν στα πλατό και οι έλεγχοι είναι συνεχείς.

Το πρωί της Πέμπτης, οι τηλεθεατές αντί να δουν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στον «αέρα» του Star Channel, αντίκρισαν σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef.

Η πρωινή εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα καθώς υπήρξε υποψία κρούσματος κορονοϊού σε άτομο της παραγωγής το οποίο σήμανε συναγερμό στον σταθμό και όλοι οι συντελεστές υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ.

Για την ασφάλεια των συντελεστών της πρωινής εκπομπής, Φωλιά των ΚουΚου, η απόφαση πάρθηκε άμεσα. Όλοι τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, εκτός αέρα, θα μείνει σήμερα και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» καθώς αρκετά από τα άτομα της μιας παραγωγής συνεργάζονται και με τις δυο εκπομπές του Star Channel.

Σοφία Πελεκάνου