Απογοητευμένος συνεχίζει να είναι ο Τριαντάφυλλος με τους συμπαίκτες του αλλά και όσους θεωρεί φίλους του στο Survivor. Οι παίκτες, μετά το τέλος του συμβουλίου στο οποίο αναδείχθηκε ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση, και ο τραγουδιστής, μεταφέρθηκαν στα πρόχειρα τους καταλύματα τους.

Εκεί ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε γνωστή την ενόχληση του για τα όσα ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για το πρόσωπο του στο συμβούλιο.

«Σου’ πα εγώ ποτέ ότι θα πάω τελικό; Εσύ δε μου ‘λεγες πας τελικό και πας τελικό; Εσύ δε μου τα ‘λεγες;» ρώτησε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Κοψιδάς τον Τριαντάφυλλο ο οποίος απάντησε: «Καταρχήν εσύ είσαι γελοίος. Δεν είμαι εγώ γελοίος».

Ο Γιώργος Κοψιδάς συνέχισε λέγοντας πως όταν βγήκε υποψήφιος έκανε την αυτοκριτική του και τόνισε στον Τριαντάφυλλο πως ξαφνικά του φταίνε όλοι.

«Για όλους όσους βγαίνουν υποψήφιοι κάνεις μόνο αυτοκριτική εσύ ρε φίλε. Για όλους κάνεις, δηλαδή όποιος βγαίνει υποψήφιος εσύ κάνεις, εσύ είσαι αρχηγός» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και τότε στην συζήτηση μπήκε ο Γιώργος Κορόμι.

Ο «Κόρο» τόνισε στον τραγουδιστή πως: «εγώ να ξέρεις, επειδή μου είπες για μπράτσα και μούσια και τέτοια, ξεκάθαρα δεν θα σε ψήφιζα. Αλλά όλο το απόγευμα άκουγα αυτό που έλεγες από δω και από κει να μη σε ψηφίσω και λέω, “κοίτα να δεις”. Άλλον ήθελα να ψηφίσω και έχεις βάλει τέσσερα άτομα να μου πουν να μην σε ψηφίσω».

«Είπα πως όταν θέλει να πει κάποιος καμιά καλή κουβέντα ας την πει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος.