Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου» είδαμε πως: Η Φαίη και ο Μάρκος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στη Ρενάτα που τους βρίσκει μαζί. Η Κέντρα ζητά από τον Αχιλλέα να τα ξαναβρούν, ενώ δίνει μια σκληρή διορία στον Μάρκο να λύσει το πρόβλημα των συμβολαίων.

Ο Λεωνίδας παίρνει την πρωτοβουλία να ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο στη Σύλβια και τον Ζούβα, αλλά η Φλωρέτα κάνει μια μυστική πρόταση στη Σύλβια που τα ανατρέπει όλα. Ο Βλάσης αποφασίζει να δεχτεί πίσω στην αγκαλιά του τη Θάλεια, αλλά βάζει στόχο να φτάσει στην αλήθεια. Κι ενώ ο Φώτης προσπαθεί να κάνει τη Βάνα να ζηλέψει, ο Μάρκος μαθαίνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Ρενάτας που τον συγκλονίζει.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά «Έλα στη Θέση μου»; Η Φλωρέτα προτείνει στη Σύλβια να προχωρήσουν με το θέμα της εγκυμοσύνης κρυφά μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, με τη Σύλβια τελικά να συμφωνεί.

Η Φαίη μαθαίνει ότι ο λόγος που επέστρεψε ο Μάρκος είναι επειδή έμαθε για την ατυχή εγκυμοσύνη της Ρενάτας και τσακώνεται μαζί του ξεκαθαρίζοντας τα δικά της θέλω.

Ο Φώτης πείθει τη Λατάνια να τον πάρει στο γάμο και να ζητήσει από τη Βάνα το καλό του το κοστούμι. Η Βάνα υποψιασμένη τους δίνει μέχρι και την ευχή της. Ο Αχιλλέας πιέζει τη Φαίη να του αποκαλύψει ποιο είναι το τελευταίο χαρτί που μπορεί να αναστατώσει το Μάρκο.

Ο Βλάσης ψάχνει τα πράγματα της Θάλειας και βρίσκει την παλιά της κάρτα σιμ. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας μόλις μάθει για την εγκυμοσύνη της Φαίης; Τι θα κάνει ο Βλάσης μόλις διαβάσει τα κρυφά μηνύματα της Θάλειας;