Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Έλα στη θέση μου» είδαμε πως: Η Θάλεια προσπαθεί να πείσει τον Βλάση πως τον αγαπάει, την ώρα που ο Μάρκος προσπαθεί να πείσει τη Φαίη να ρίξει το μωρό. Η Ρενάτα καταλαβαίνει πως η Φαίη της λέει ψέματα και αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις.

Η πρόταση της Φλωρέτας να γίνει παρένθετη μητέρα για τη Σύλβια δυσαρεστεί τον Λεωνίδα, την ώρα που η δυσαρεστημένη Κέντρα περιμένει την τελευταία υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά του Alpha, στις 20.00, «Έλα στη Θέση μου» στις 20.00;

Η Φαίη και ο Μάρκος προσπαθούν να δικαιολογηθούν στη Ρενάτα που τους βρίσκει μαζί. Η Κέντρα ζητά από τον Αχιλλέα να τα ξαναβρούν, ενώ δίνει μια σκληρή διορία στον Μάρκο να λύσει το πρόβλημα των συμβολαίων.

Ο Λεωνίδας παίρνει την πρωτοβουλία να ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο στη Σύλβια και τον Ζούβα, αλλά η Φλωρέτα κάνει μια μυστική πρόταση στη Σύλβια που τα ανατρέπει όλα.

Ο Βλάσης αποφασίζει να δεχτεί πίσω στην αγκαλιά του τη Θάλεια, αλλά βάζει στόχο να φτάσει στην αλήθεια. Κι ενώ ο Φώτης προσπαθεί να κάνει τη Βάνα να ζηλέψει, ο Μάρκος μαθαίνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Ρενάτας που τον συγκλονίζει.