Τα ονόματα του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα καθώς σύμφωνα με τις διαρροές, έχει υπάρξει προσέγγιση τους από τον Ant1 προκειμένου να βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης απογευματινής εκπομπής.

Η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανή» του Mega και όπως ήταν φυσικό, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε αν ισχύει αυτό.

«Καλώς ή κακώς η τηλεόραση είναι εικόνα, με τα χρόνια θα φανεί η προσωπικότητά σου. Με τα χρόνια και την πορεία που εσύ θα χαράξεις αν θέλεις και θα δείξεις πέντε πράγματα παραπάνω. Όντως με φλερτάρει χρόνια η τηλεόραση για παρουσίαση, από το ξεκίνημά μου. Δεν ήθελα τότε γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να με ταυτίσει και να με γνωρίσει πάνω σε αυτό το κομμάτι που δεν είμαι. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ηθοποιός είμαι», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε αν ισχύει ότι έχει γίνει πρόταση σε εκείνη και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη από τον Ant1 και η Μαρία Κορινθίου δεν θέλησε να απαντήσει και αρκέστηκε στο: «Ότι ξέρεις, ξέρω».

Ωστόσο, το χαμόγελο της και οι αντιδράσεις της έδειξαν πως έχουν γίνει συζητήσεις με τον Ant1 αλλά δεν θέλησε να πει κάτι πριν γίνει επίσημο.