«Τα ξημερώματα της Κυριακής, σεκιουριτάδες της ΝΕΡΙΤ, με εντολή του “υπεύθυνου ασφαλείας” του μορφώματος Ηλία Φαραντόπουλου, ξήλωσαν, κατέβασαν και πήραν μαζί τους δύο πανό των εργαζομένων της ΕΡΤ, που είχαν αναρτηθεί στην πρόσοψη του Ραδιομεγάρου», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει, το πρώτο πανό έγραφε: «Όταν “α-ΝΕΡΙΤ-αι η δημοκρατία, ο αγώνας για ανατροπή είναι χρέος μας -www.ertopen.com – ΠΟΣΠΕΡΤ». Στο δεύτερο, που είχε αναρτηθεί την περασμένη Παρασκευή, αναγραφόταν: «Μαυρίστε αυτούς που μαύρισαν τη ζωή μας – Ψηφίζουμε – Τους διώχνουμε – ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ καταγγέλλει «την κυβέρνηση, τη διοίκηση του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ και τον υπεύθυνο ασφαλείας τους, που τρομοκρατημένοι και πανικόβλητοι μπροστά στην κατάρρευσή τους, προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε έκφραση της οργής του λαού για την καταστροφή της χώρας και των θεσμών της.

Σύμβολο της ιδεολογίας τους έχει γίνει το μαύρο – Της δειλίας και του τρόμου τους το σκοτάδι. Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χαίρονται για πολύ τη μακριά νύχτα που έριξαν πάνω στην Ελλάδα».

«Μαυρίστε αυτούς που μαύρισαν τη ζωή μας. Ψηφίζουμε – Τους Διώχνουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.