Η Τζένη Γεωργιάδου εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης με ένα ιδιαίτερο βελούδινο animal print look ενώ στο concept της ήταν έγκυος. Την εικόνα αυτή η Έρη Λώλη βαθμολόγησε με δυο.

Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε πρώτα το λόγο στην Αρετή Λις όμως για να αιτιολογήσει τον δικό της βαθμό.

«Είναι μια εικόνα σήμερα που αν την συναντούσα στο δρόμο σίγουρα θα την παρατηρούσα. Μου αρέσει όπως έχει συνδυάσει τα print. Θα ήθελα απλά ένα άλλο σακάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αρετή στα όσα ανέφερε.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η Έρη Λώλη η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων: «Κάτι  μου προκαλεί… Η εικόνα μιας εγκυμονούσας με αυτήν την ολόσωμη φόρμα… Κάτι που δεν μου αρέσει να το βλέπω χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω. Δεν μου βγάζει καν ανθρώπινη μορφή. Δεν ξέρω. Μου προκαλεί κάτι αρνητικό η εικόνα αυτής της εγκύου».

Η τελευταία αυτή φράση της Έρης Λώλης προκάλεσε την αντίδραση της Τζένης η οποία θέλησε να μάθει το «γιατί».

«Δεν θα μου άρεσε με τίποτα να δω μια τέτοια έγκυο. Μου προκαλεί κάτι… Αν ήσουν σε μια φωτογράφιση και βγάζατε κάτι πολύ συγκεκριμένο με έναν ειδικό, ίσως. Πάντως ως εικόνα εγκύου δεν μου αρέσει. Μου προκαλεί αρνητισμό. Μια κοιλιά μέσα σε ένα φίδι… Δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έρη.