Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση της Ζήνα Κουτσελίνη από το The 2night Show, πριν καν τη συνέντευξή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ερώτηση που δέχτηκε η έμπειρη παρουσιάστρια στο δωμάτιο με τις «Σφήκες» την ενόχλησε σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσε να συνεχίσει στο βραδινό σόου του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Πέμπτης, στο Happy Day αναφέρθηκαν στο παρασκήνιο της αποχώρησης, όπου μεταξύ άλλων τόνισαν πως η Ζήνα Κουτσελίνη έφυγε τρεμάμενη και σοκαρισμένη από αυτό που άκουσε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως ανέφερε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκείνη τη στιγμή γύριζε άλλη συνέντευξη. Όταν οι συνεργάτες του τον ενημέρωσαν τι συνέβη, διέκοψε και πήγε να ηρεμήσει την Ζήνα Κουτσελίνη. Όμως, επειδή είχαν ακουστεί βαριές εκφράσεις, εκείνη ήταν σε τέτοια ένταση που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κάτι που ο οικοδεσπότης κατανόησε, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους κάποια κόντρα ή πρόβλημα.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha συνάντησε τον Αρναούτογλου κι εκείνος είπε: «Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς».