Περίπλοκα και δύσκολα θέματα που προκαλούν πονοκέφαλο αλλά και αφορμή για ατελείωτες συζητήσεις πλέον δεν αποτελούν «μυστήριο».

Το «How it works», το περιοδικό που αποτελεί τροφή για τον εγκέφαλο σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και υπόσχεται στους αναγνώστες του να δώσει εξηγήσεις σε περίπλοκα θέματα κάνοντας τα βατά εξηγώντας τα με σαφή, έξυπνο αλλά και έγκυρο τρόπο.

Το 5ο τεύχος του περιοδικού «How it works» σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπώρου και θα βρίσκεται στα περίπτερα της Αττικής αλλά και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της χώρας την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

Ένα μόλις μήνα μετά, στις 29 Οκτωβρίου, το «How it works» θα βρίσκεται στα περίπτερα αλλά και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής θέματα:

  • Πώς να γίνετε εξυπνότεροι μέσα από την σκέψη
  • Ιερογλυφικά -Κατανοώντας την γλώσσα των θεών
  • Η ψυχολογία μέσα σε ένα escape room
  • Πώς λειτουργούν οι αυτόματες πόρτες;

Το «How it works» αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα περιοδικά παγκοσμίως. Κείμενα από ειδικούς κάθε τομέα, εξειδικευμένες πληροφορίες και εικόνες που κόβουν την ανάσα, βοηθούν το αναγνωστικό κοινό να κατανοήσει και να διερευνήσει τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εισαγωγικό σημείωμα κάθε τεύχους φέρει την υπογραφή του επίτιμου διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κου Διονύση Σιμόπουλου.

Μπορεί να δείτε το εισαγωγικό σημείωμα του πέμπτου τεύχους το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, εδώ.