Ένας έντονος καυγάς στήθηκε στο σπίτι του «Big Brother» με φόντο την πρεμιέρα και τη λέξη «μπαρούφες» που ακούστηκε στην πρεμιέρα του παιχνιδιού την περασμένη Παρασκευή.

Τη συγκεκριμένη λέξη την είπε ο Χρήστος Μακρίδης στον Νικόλα Παπαπαύλου για τον τρόπο με τον οποίο δικαιολόγησε τη ψήφο του.

Το θέμα αυτό συζητούσε ο Νικόλας με την συμπαίκτρια του Ράνια Καραγιάννη, στο επεισόδιο της Τετάρτης και ο καυγάς δεν άργησε να «φουντώσει».

«Λες ότι σε ενόχλησε η λέξη μπαρούφα αλλά και ο Δήμαρχος δικαιολόγησε τη θέση του» ανέφερε η Ράνια στον Νικόλα.

Ο Δήμαρχος που άκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στους δυο τους, επενέβη λέγοντας: «Νικολή επειδή σε ακούω τι λες, άκουσε με. Είμαστε εδώ 16-17 άνθρωποι. Μπαίνουν από δω δυο και κάθεσαι. Και ενώ δεν μιλάει κανένας, είναι όλοι, και εγώ τουμπεκί λέει ο Big Brother πως κάποιος θα φύγει. Άσε τον κόσμο να επιλέξει ποιος θα φύγει. Μη μιλάς. Όταν εσύ πετάγεσαι και λες πως δεν βλέπεις τον παίκτη να στεναχωριέται… Ξέρεις εσύ κανέναν να θέλει να μπει και να φύγει από το πρώτο λεπτό;» είπε ο Χρήστος Μακρίδης για να πάρει αρνητική απάντηση από τον Νικόλα.

«Τότε γιατί πετάγεσαι;» τον ρώτησε με τον Νικόλα να κάνει προσπάθεια να απαντήσει. Ο Νικόλας Παπαπαύλου υποστήριξε πως ο «Big Brother» ζήτησε από τους παίκτες να αιτιολογήσουν τη ψήφο τους.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου και όταν τελείωσε τα όσα έλεγε ο Νικόλας είπε: «Θεωρείς ότι ήταν κομψό να πεις τη λέξη μπαρούφα;»

«Ναι» απάντησε με έντονο ύφος ο Χρήστος Μακρίδης και πρόσθεσε πως είναι αυθόρμητος ενώ πρόσθεσε πως τα όσα άκουσε από τον συμπαίκτη του είναι ανοησίες.

«Δεν σε έβρισα! Είπα ότι λες ανοησίες!» συνέχισε σε έντονο ύφος ο Δήμαρχος.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δυο παίκτες συνεχίστηκε με αρκετές φωνές και ένταση μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών τους.