Γιώργος Λιάγκας: Οι φήμες ότι θα είναι στην επιτροπή του Big Brother στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι ανέφεραν στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not»


MEDIA
14:16
27/07/2020
Γιώργος Λιάγκας: Οι φήμες ότι θα είναι στην επιτροπή του Big Brother στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου
4
loading

Ανανεωμένο και με αρκετές αλλαγές επιστρέφει το Big Brother μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και μέσα στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, σε αυτό τον κύκλο θα υπάρχει και μια τριμελής επιτροπή η οποία θα κρίνει τις δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται οι παίκτες κάθε εβδομάδα.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, στην επιτροπή σε κάθε live θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση. Ωστόσο, απομένουν τα άλλα δύο πρόσωπα που θα απαρτίζουν την επιτροπή.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not» η συνεργάτιδά τους Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε πως ένα σενάριο που κυκλοφορεί θέλει τον Γιώργο Λιάγκα και την Αφροδίτη Γραμμέλη (η οποία αποχώρησε από το Πρωινό) να είναι τα άλλα δύο πρόσωπα της επιτροπής.

Ωστόσο, τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα για το ριάλιτι. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, εκείνος είχε αναφέρει πως δεν τον ενδιέφερε να παρουσιάσει το Big Brother. Χρέη παρουσιαστή, όπως είναι γνωστό, θα εκτελέσει ο Χάρης Βαρθακούρης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Σαν

  Να λέμε δηλαδή όπου το [...] και το φτυάρι.....

 2. avatar Εδώ

  Γάντι το Χριστός και η Παναγία

 3. avatar Τρέλα

  Τρέλα, ποιητής φανφάρας

 4. avatar ΤΟΤΗΣ

  ΚΡΊΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει