Υπήρξε από τους μακροβιότερους και πιο στενούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, όμως, τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι είχαν χωρίσει. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας, μετά το τηλεφώνημα που του έκανε η ίδια.

Η συνάντησή τους στο πλατό ήταν άκρως συγκινητική, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα και στο twitter. Ο Γκουντάρας ιδιαίτερα ξέσπασε σε κλάματα κι έπεσε στην αγκαλιά της Ελένης. Εκείνη με μεγάλη στοργή, τον αγκάλιασε σφιχτά και κατόπιν κάθισαν στις πολυθρόνες, ενώ ακολούθησε μεταξύ τους ένας ειλικρινής διάλογος.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα σημεία του:

Γρηγόρης: Δύσκολο πολύ…

Ελένη: Δηλαδή, αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου;

Γρηγόρης: Δεν θα ερχόμουν.

Ελένη: Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!

Γρηγόρης: Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.

Γρηγόρης: Τεράστιο σχολείο με 95% ωραίες στιγμές.

Ελένη: Να σου πω κάτι; Μόνο αυτές μένουν…

Γρηγόρης: Για μένα που είμαι εδώ είναι πολύ λυτρωτικό και στο λέω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου ότι και για μένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο και κλείνει ωραία. Αν δεν έκλεινε ωραία, πάντα θα με έτρωγε!