Ο Σταυρής Γεωργίου έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου MasterChef της χώρας όμως μερικές αστοχίες στις παρασκευές του, του στέρησαν την ευκαιρία αυτή και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο φίλος του Σταύρος Βαρθαλίτης.

Όσο διήρκησε ο μεγάλος τελικός και Σταύρος με Σταυρή μονομαχούσαν μαγειρικά στην κουζίνα του MasterChef, οι γονείς του Κύπριου παίκτη μαζί με την αδερφή του αλλά και άλλους συγγενείς και φίλους παρακολουθούσαν από τους δέκτες τους με αγωνία τα όσα γινόντουσαν.

Εξάλλου, οι νέες συνθήκες που επικράτησαν λόγω κορονοϊού δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν από τη Λάρνακα και να βρεθούν κοντά στον Σταυρή Γεωργίου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» οι γονείς του Σταυρή έδωσαν τη δική τους εξήγησε σχετικά με το «γιατί» ο νεαρός σεφ έχασε.

«Νομίζω ότι τη νίκη στον τελικό την στέρησε στον Σταυρή η απουσία από την Κύπρο. Δεν τον είδαμε στα καλά του» είπε ο κ. Γιώργος Γεωργίου, πατέρας του παίκτη.

Η μητέρα του κ. Παναγιώτα Γεωργίου πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ο Σταύρος είχε μια απόσταση στον τελικό, ήξερε ότι είχε κάνει κάποια λάθη, έκανε το γλυκό αλμυρό. Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, είχε στόχους και νομίζω τους πέτυχε».

Όσο για την κοπέλα του Σταυρή, δηλώσε πως: «Εννοείται ότι είναι ο νικητής της καρδιάς μου κι εμένα και όλων των υπολοίπων. Συγχαρητήρια και στον Σταύρο Βαρθαλίτη, είναι πολύ καλό παιδί».