Ο κορονοϊός και τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν για την αποφυγή της διασποράς του, «πάγωσαν» όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Μετά τις ανακοινώσεις περί άρσης των περιοριστικών μέτρων, οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές και παρουσιαστές του Ant1 μπαίνουν ξανά στο στούντιο για γυρίσματα.

Σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, Άγριες Μέλισσες, Γυναίκα χωρίς Όνομα, Πέτα τη Φριτέζα, Still Standing και Ρουκ Ζουκ επανέρχονται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού με νέα επεισόδια στις 18 Μαΐου.

«Ξεκινούν όλα τα γυρίσματα σιγά-σιγά αφού έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις ανάμεσα στην παραγωγή και όλες τις ομάδες των πρωταγωνιστών.

Στις 11 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα όλων των παραγωγών του Ant1, “Άγριες Μέλισσες”, “Γυναίκα χωρίς Όνομα”, “Πέτα τη Φριτέζα”… Όλα!

Όπως επίσης παράλληλα, ξεκινούν και τα παιχνίδια, “Still Standing”, “Ρουκ Ζουκ”… Να πούμε ότι μέχρι στιγμής βλέπαμε κάποια επεισόδια και ενώ ξεκινούν τα γυρίσματα 11 του μηνός στον “αέρα” τα ολόφρεσκα επεισόδια θα τα δούμε στις 18 Μαΐου. Τι έχει συμβεί όμως; Υπάρχουν ήδη γυρισμένα επεισόδια τα οποία ήθελαν να μπουν στο μοντάζ. Από 18 Μαΐου θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε φρέσκο πρόγραμμα, όλα τα καινούργια…» ανέφερε η παρουσιάστρια.