Η Marca συγκλονίζει για άλλη μια φορά με το πρωτοσέλιδο της το οποίο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους εκείνους που αυτή την δύσκολη στιγμή είναι στην πρώτη γραμμή για την μάχη κατά του κορονοϊού.

Η Ισπανία είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα, μετά την Ιταλία, η οποία έχει τα περισσότερα θύματα από την πανδημία του κορονοϊού, και στην χώρα δίνεται μεγάλη μάχη για τον περιορισμό του Covid-19.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ορισμένοι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και αποτελούν ουσιαστικά την ελπίδα του υπόλοιπου λαού για βοήθεια.

Οι άνθρωποι αυτοί που ανήκουν στο ιατρικό προσωπικό, στις δυνάμεις ασφαλείας, στον στρατό, στην πυροσβεστική, οι γεωργοί, οι πωλητές εφημερίδων, βενζινοπώλες, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ και προσωπικό καθαρισμού είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στο πρωτοσέλιδο της Marca, σε ένα από τα καλύτερα και πιο συγκινητικά πρωτοσέλιδα που έχει βγάλει η ισπανική εφημερίδα.

«Η ομάδα όλων. Με αυτή την εθνική Ισπανίας θα νικήσουμε σίγουρα», αναφέρει στο μήνυμα της η εφημερίδα για τους ανθρώπους αυτούς που αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι εκεί για να πολεμήσουν με τον τρόπο τους τον κορονοϊό.

Πηγή: gazzetta.gr