Η Θεοδώρα Ρούμπογλου είναι η νέα παίκτρια που έκανε την εμφάνιση της στο My Style Rocks 3.

Η όμορφη δημοσιογράφος, στο επεισόδιο της Τρίτης εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τις συμπαίκτριες της ώστε να παρουσιάσει την ενδυματολογική της επιλογή.

«Πώς την βλέπεις την παρέα μας;» την ρώτησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη όταν η παίκτρια, μετά τη πασαρέλα πήρε θέση δίπλα της.

«Σήμερα είναι καλύτερα» ανέφερε η Κατερίνα Ρούμπογλου και παρουσίασε το concept της.

«Πηγαίνω σε ιππικό όμιλο να παρακολουθήσω τη φίλη μου που έχει αγώνες ιππασίας και ίσως να κάνω και εγώ» εξήγησε η παίκτρια και η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το «πράσινο φως» στις παίκτριες να ψηφίσουν.

Η Ζάννα Σίριακ βαθμολόγησε την εικόνα που έβλεπε μπροστά της με 2 και η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει το γιατί κάτι που προκάλεσε ένταση ανάμεσα στις παίκτριες.

«Γενικά δεν κρίνω με το στυλ μου. Προσπαθώ να κρίνω με το στυλ της κάθε κοπέλας. Μου κάνεις λίγο ντυμένη για σχολείο-οικοτροφείο και σκάφος. Πήγες να κάνεις ένα στυλ ιππασίας που είναι απλά… στυλ ιππασίας. Δεν… Η τσάντα είναι από άλλη ταινία» έλεγε η Ζάννα και ειδικά αυτό το τελευταίο προκάλεσε γέλιο στην Θεοδώρα.

«Μου θυμίζει ένα brand αυτή η τσάντα» τόνισε η Ζάννα. «Ξέρεις τι brand είναι;» θέλησε να μάθει η Θεοδώρα και πρόσθεσε: «Αυτό που σου θυμίζει!» είπε χωρίς να κρύψει την ενόχληση της για την κριτική που άκουγε.

«Λάθος λεφτά!» ανέφερε η Ζάννα και η Θεοδώρα την παρότρυνε να πάει κοντά της για να ελέγξει τη τσάντα.

«Δεν ξέρω να ελέγχω» απάντησε η Ζάννα και πρόσθεσε πως η τσάντα φαίνεται ψεύτικη. «Δεν έχεις, ε;» ρώτησε εκνευρισμένη η Θεοδώρα Ρούμπογλου.

«Και βέβαια δεν έχω, 27 χρονών, όχι δεν έχω βγάλει τόσα λεφτά» ανέφερε η Ζάννα.

«Λογικό τότε, γι’αυτό δεν γνωρίζεις!» απάντησε συγχυσμένη η Θεοδώρα Ρούμπογλου η οποία μιλώντας στην Κατερίνα Στικούδη τόνισε πως δεν έχει στεναχωρηθεί: «Την τσάντα την έχω πάρει από τις Κάννες, και έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά, δεν μπορεί να μου λέει ότι… εντάξει… όχι μόνο την τσάντα… όλα».

Τότε η Ζάννα θέλησε να παρέμβει: «Είναι αυτό, σε κάποιους τα πράγματα φαίνονται πιο ακριβά και σε κάποιους όχι» ανέφερε η Ζάννα και προκάλεσε γέλια στις υπόλοιπες παίκτριες.

«Εσύ δεν μπορείς ποτέ να κρατήσεις αυτή τη τσάντα μάλλον και δεν θα τη κρατήσεις» απάντησε η Θεοδώρα.