Ακόμα μια διαφωνία σημειώθηκε στο πλατό του My Style Rocks 3. Αυτή τη φορά το επεισόδιο προκλήθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης με πρωταγωνίστριας την Τζώρτζια Παναγή και την Μαρία Καζαριάν.

Η Τζώρτζια Παναγή φόρεσε μια φούστα σε ρομαντικό ύφος και ένα μακό λευκό μπλουζάκι και παρουσίασε κόνσεπτ «πηγαίνω στην εκκλησία όπου γίνομαι νονά».

Μετά τη πρώτη πασαρέλα της, η παίκτρια στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη ώστε να την βαθμολογήσουν οι συμπαίκτριες της.

Η παρουσιάστρια έδωσε τον λόγο στην Μαρία Καζαριάν η οποία βαθμολόγησε την Τζώρτζια με 1.

«Είσαι πάρα πολύ όμορφη, μ’αρέσει πάρα πολύ το κεφάλι σου, το μαλλί σου αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν καθόλου. Παραμυθένια θα είναι η βάφτιση αλλά εσύ δεν είσαι καθόλου στο κόνσεπτ. Θα ήθελα, ως νονά, να είσαι λίγο πιο περιποιημένη στα ρούχα σου. Αυτή η φούστα με το απλό t-shirt δεν μου λέει τίποτα και το σετάκι που έχεις κάνει με το παπούτσι και τη τσάντα, επίσης δεν μου λέει τίποτα. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε σετάκια. Ήθελα κάτι διαφορετικό» ανέφερε η Μαρία Καζαριάν.

Η Τζώρτζια Παναγή, απευθυνόμενη στην Κατερίνα Στικούδη δικαιολόγησε το ντύσιμο της αναφέροντας πως στο κονσεπτ της η βάφτιση θα γίνει μεσημέρι άρα δεν μπορεί να βάλει και πολλά πάνω της.

Τότε η Μαρία Καζαριάν πήρε ξανά τον λόγο τονίζοντας της πως είναι νονά και της υπενθύμισε έντονα το πού βρίσκεται: «Είσαι στο My Style Rocks αγάπη μου! Hello!».

Η Τζώρτζια Παναγή αρκέστηκε να απαντήσει: «το ξέρω! Hello!» και να χαμογελάσει αμήχανα.