Μετά από 15 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η πρεμιέρα έγινε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η επιστροφή ήταν θεαματική, καθώς η σειρά του ΑΝΤ1 σάρωσε σε τηλεθέαση, κάνοντας 40,3% στο σύνολο και 44% στο δυναμικό κοινό.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Πρωινό» για την επιστροφή της σειράς και για τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε.

«Ήταν απρόσμενα μεγάλο το συνολικό νούμερο της τηλεθέασης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό».

Ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ακόμη πως: «Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επελέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».