Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει για ακόμα μια Τετάρτη το πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» στις 23:45 και θα υποδεχθεί φίλους από τα παλιά οι οποίοι είναι έτοιμοι για εξομολογήσεις.

Πρώτος στο πλατό θα βρεθεί ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος θα περιγράψει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, πριν βρεθεί στον δρόμο του η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

Επίσης, θα αναφερθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική αλλά και στην υποκριτική ενώ θα αποκαλύψει πως έχει δεχτεί πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Στη συνέχεια, ο γνωστός σε όλους «Πλαπούτας», από τη σειρά του Ant1 «Της Ελλάδος Τα Παιδιά», Νίκος Αλεξίου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μιλήσει για το πώς έζησε, ως φοιτητής μέσα από τα κάγκελα, την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.

Μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στην ανεργία που έχει βιώσει και δηλώνει ότι κοινωνικά και οικονομικά ανήκει στην κατώτατη τάξη.

Στην συνέχεια στην παρέα του «The 2Night Show» θα βρεθεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός θα αναφερθεί στη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη και θα εξομολογηθεί πώς ο έρωτας ήρθε, μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας.

Τέλος, η ηθοποιός θα μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας Μετά» ενώ θα αποκαλύψει πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.