Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης του GNTM 2.

Η διαγωνιζόμενη που προκάλεσε τον εκνευρισμό της art director ήταν η Ελευθερία Καρναβά και τα όσα της είπε το υποψήφιο μοντέλο προκειμένου να αιτιολογήσει το άγχος που είχε στην φωτογράφιση.

«Μάλλον δεν τα κατάφερα, είχα πάρα πολύ άγχος, έκανα νευρικές κινήσεις, όπως είπε ο φωτογράφος. Προσπάθησα να έχω ψυχρό ύφος, αλλά μάλλον έβγαινε σέξι. Έτσι άκουγα από τα κορίτσια», ανέφερε η Ελευθερία και εκνεύρισε την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Και θες να μου πεις ότι έχεις την Ηλιάνα, την Έλενα και τον Στέφανο Παπαδόπουλο και ότι άκουσες σήμερα στο σετ την ώρα που φωτογραφιζόσουν ήταν από αυτές; Εντάξει Ελευθερία, εγώ έκλεισα, μια χαρά, είσαι πολύ σέξι γκόμενα», είπε εκνευρισμένη η Ζενεβιέβ. «Έχουμε και τις influencers από πίσω, εγώ εδώ θα τρελαθώ σήμερα. Το ζήσαμε κι αυτό, δεν μπορώ. Δεν έχει να ακούσει αυτήν, δεν έχει να ακούσει εσένα, εμένα καλά, να», είπε η Ζενεβιέβ κι αποχώρησε από το σετ.