Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί πριν καν προβληθεί έστω και ένα επεισόδιο από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Room Service Πλιζ».

Και ενώ όλα φαινόταν πως ήταν έτοιμα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το νέο εγχείρημα του Αλέξανδρου Ρήγα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο πρώην συνεργάτης του, Δημήτρης Αποστόλου του απέστειλε εξώδικο με το οποίο ζητά να πληρωθεί πνευματικά δικαιώματα για τη σειρά καθώς και θέλει να ενημερωθεί γιατί δεν ρωτήθηκε για την αναβίωση της σειράς καθώς θεωρεί πως πρόκειται για σίκουελ του «Κόκκινου Δωματίου» που προβαλλόταν στο Mega και είχε και την δική του υπογραφή.

Το νέο… επεισόδιο γύρω από το «Room Service Πλιζ» γράφτηκε το πρωί της Τετάρτης μέσω της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 καθώς διαβάστηκε μια επιστολή του Αλέξανδρου Ρήγα στην οποία «καρφώνει» την εταιρεία παραγωγής.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν «δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι». Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή «Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό». Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχει τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς», κατέληξε ο Αλέξανδρος Ρήγας.