Ως μια από τις σειρές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια και έχει ανέλθει ήδη σε καθεστώς θρύλου, το «Breaking Bad» λίγες συστάσεις χρειάζεται προφανώς.

Και ακόμα λιγότερες το «El Camino: A Breaking Bad Movie», η ταινία που είχε ανακοινώσει πως θα έφτιαχνε το Netflix για να μας δώσει ένα οριστικό φινάλε για το τι συνέβη τελικά στον Τζέσι Πίνκμαν μετά το φονικό τέλος της λατρεμένης σειράς.

Εννοείται πως είναι μια από αυτές τις ταινίες που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού πριν καν προβληθεί, καθώς η σειρά και εκατομμύρια φαν είχε και ασύγκριτα κολλημένους τύπους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What happened to Jesse Pinkman? El Camino: A Breaking Bad Movie October 11

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix) στις


Το Netflix μίλησε για τις 11 Οκτωβρίου ως τη σημαδιακή ημερομηνία που θα ξαναδούμε τον Τζέσι Πίνκμαν να προσπαθεί να καθαρίσει με το ύποπτο παρελθόν του. Αλλά και με τους απαγωγείς του. Και τον ίδιο τον νόμο φυσικά. Και όλοι θέλουμε να ξαναδούμε λίγο «Breaking Bad» είναι αλήθεια, την ανεπανάληπτη σειρά του Βινς Γκίλιγκαν που απέσπασε 16 Emmy, μεταξύ των οποίων και 4 για τον πρωταγωνιστή Μπράιαν Κράνστον.

Ο Άαρον Πολ επιστρέφει στον ρόλο του παρασκευαστή μεθαμφεταμίνης Τζέσι Πίνκμαν, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Γκίλιγκαν, κάτι που εγγυάται την αφηγηματική συνέχεια.

Όσοι αναπολείτε τη σπαρακτική πορεία του Τζέσι σε όλο το «Breaking Bad», τον πόνο και τα δεινά που υπέφερε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε…